nuxoe.com logo

TINKERCAD 3D Tasarım için SINIF KODU

 Thursday, February 17, 2022 Thursday, February 17, 2022 2075 2075 Kez Okundu Tinkercad Tinkercad

Bu dönem okulumuzda 3D Tasarım Kursu açtık. Bu kursumuzda 3D yazıcı ile ürünler oluşturacağız. Oluşturacağımız ürünleri öncelikle hazırlamamız, çizmemiz gerekmektedir. Bizde kursta size Tinkercad ile tasarım yapmayı anlatacağım. Tinkercad;
Autodesk tarafından yapılan, online olarak internet üzerinden 3D tasarımlar yapabileceğiniz bir uygulamadır. Tinkercad öğrenciler, öğretmenler, tasarımcılar tarafından en çok kullanılan uygulamadır. İnternet tarayacısı üzerinden çalıştığı için masaüstü bilgisayarınızla kullanabileceğiniz gibi tabletinizle de rahatlıkla tasarımlar yapabilirsiniz.Tinkercad kullanması çok eğlencelidir. Renkli arayüzü ile çok büyük projeleri rahatlıkla ve keyifle yapabilirsiniz.
Eğer ders haricinde kendi tasarımlarınızı yapmak isterseniz ücretsiz bir şekilde üye olabilirsiniz.Yapmanız gereken tinkercad.com  adresine girip, aşağıda resimde belirtilen HEMEN KATIL düğmesine tıklamanız. Eğer daha önceden üye iseniz Giriş yap tıklayabilirsiniz. 

Hemen Katıl'a tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınız gelecektir. 
Bu karşınıza gelen ekranda , öğretmenleriniz yani eğitimciler için Eğitimciler, Buradan Başlayın linkine tıklayıp üye olacaklar. eğer öğretmenleriniz size bir sınıf oluşturup, sizinle sınıf kodunu paylaştıysa ise öğrenciler sınıf kodu ile bir sınıfa dahil olmak için Öğrenciler, bir sınıfa katılın'a tıklayacaklar. karşılarına gelen ekranda Sınıf kodunu ve öğretmenleri tarafından daha önceden verilen Takma İsmi (Kullanıcı Adı)nı yazmalarını gerekmektedir.  Bunların dışında kendi hesabınızı oluşturmak istiyorsanız Kişisel Hesap Oluştura tıklayıp, karşınıza gelecek formu doldurup ücretsiz üye olabilirsiniz. 
Biz bu kursumuzda siz öğrencilerime bir sınıf oluşturdum ve sizlere birer takma isim (Kullanıcı Adını) ayarladım ve sizlere verdim.
Sizden ricam yapmanız gereken tek şey, aşağıdaki Sınıf kodu linkine tıklayıp , karşınıza gelen kutucuğa Takma İsminizi yazmanız
B7YZ JNTI 85RA
yukarıdaki koda tıklayınız. 
Bu yöntem ile aslında ben sizin ders için yaptıklarınızı görebileceğim ayrıca benim yaptıklarımıda görebileceksiniz. Bu şekilde paylaşımlar yapıp dersimizi işleyeceğiz.    Bu Uygulama; Windows, Mac veya Linux üzerinde tüm web tarayıcılarında, laptop ve tabletlerde de çalışır.
Uygulamalar ile ilgili sorularınızı aşağıdaki Mesaj Kutusuna yazabilirsiniz

 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler