nuxoe.com logo

MEB Sertifikası Yükleme Sorunu Yaşıyorsanız Eğer


Okulda bulunan bilgisayarlara format yani windows kurduktan sonra internete girebilmek için MEB Sertifikası yüklenmesi gerekmektedir. Ama ne yazık ki bazı durumlarda MEB Sertifikası yüklerken hata ile karşılaşabilmekteyiz.
Genellikle internette çok görürsünüz performansa dayalı olarak hazırlanan Windows işletim sistemlerini, bu tür işletim sistemlerini hazırlayan arkadaşlar bu windows işletim sistemleri üzerinde değişiklik yapıp dağıtırlar. Bu değişiklikler bazen çalışmasını sağlayan servisler olabilir. Bu tür olay benimde başıma gelmişti ve çözüm yolu olarak 2 tane önerim olacak 

1. Çözüm

MEB sertifikası için Bilgisayar simgesine sağ tıklayıp >  Hizmetler bölümünden > Uzak Kayıt Defterini > kapalı yani Devre Dışı ise bunu Otomatik yapın.Daha sonra MEB Sertifikasını yükleyin. Eğer yine yükleyemezseniz. 2. Çözüme geçin. 

2. Çözüm

1. çözüm yolu olmaz ise bu yöntem kullanın. Bunun içinaşağıdakı indirme linki olan bir dosyayı indirip. İçerisinden çıkan Sahipliğial_ekle.reg ve dosyaları olacak. Buradan Sahipliğial_sil.reg dosyasını silin ve bir kez daha MEB Sertifikasını yükleyin. Büyük ihtimal bu hata gidecek ve sertifikanızı yükleyebilieceksiniz. Sertifikayı kurarken de YEREL MAKİNE yi seçip kurabilirsiniz. 

https://www.mediafire.com/file/qezjma4qr5kzt5m/Win+7+Sahipliği+al+ekle-sil.rar/file



 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler