nuxoe.com logo

Windows Hızlandırma / Bakım / Servis Kapatma

 Wednesday, May 26, 2021 Wednesday, May 26, 2021 1595 1595 Kez Okundu Bilgisayar ve Windows Bilgisayar ve Windows

Bu yazımızda Windows 7-8-10 versiyonları için yapılmış ufak programların, regeditlerin paylaşımını yapacağım. bu paylaşımlardaki programları bizzat kendim denedim ve faydasını gördüm. Bu dosyalar genellikle windows hızlandırmak, gereksiz ram kullanan servisleri kapatmayı sağlayan ve genellikle performans artıran programlar.. Ama öncelikle size tavsiyem bilgisayarınızda SİSTEM GERİ YÜKLEME NOKTASI oluşturup öyle deneyiniz. Ayrıca bu programları yapan arkadaşların emeklerine sağlık, onların affına sağınarak paylaşım yapacağım. Yine google dan aratıp, dosyaların sahiplerine ve daha detaylı anlatımlarına ulaşabillirsiniz.
Sistem İnce Ayar
https://1drv.ms/u/s!AvV_bGcyl_VGikPbb1clqGu6mGyl
Windows'un neredeyse tüm sistemlerine desteğiyle yüksek performans ve ince ayarlar optimizasyonlarını en hızlı kolay şekilde yapabileceğiniz,içerisinde herkezin,yeni orta ve gelişmiş kullanıcılarında rahatlıkla kullanabileceği bir arayüzde olan tercih edilen uygulamalar arasında.Bilmeyenler özellikle  mutlaka denemeliler.Sistem kurulumlarından sonra bir kaç dakika içerisinde istediğiniz performans ayarları optimizasyonları gerçekleştirebilmektesiniz değerli Arkadaşlar.
Windows 10 Optimizasyon_Script (Tektıkla w10 Performans)
Windows 10 üzerinde istenilmeyen servisleri kapatmaya yarayan komutların bulunduğu,sisteminize pratik yoldan stabil ve hızlı bir ortam sağlacak seviyede performans optimizasyon aracıdır. Metin editörünüzü kullanarak (script içeriğini açarak) kapamak veya açık kalmasını istediğiniz ayarları #simgesini ekleyerek yapabilmektesiniz. Sistemim artık ağır,hantal ve şişti diyenlere acil çare olabilecek bu "powershell script" aracını kullanarak dakikalar içerisinde hızlı bir sisteme kavuşmak an meselesi!
https://yadi.sk/d/gQLsattqNLESFQ
EASMURAT Özel Performans Ayarları
https://disk.yandex.com.tr/d/AeITsne52VN46g
klasörününün içinde EASMurat_win10_mikro.exe, EASMurat_win10_TEMMUZ.exe, EASMurat_win10_TEMMUZ_FULL.exe diye ÖZEL ayarlarım var, eğer PC'niz yani ; Bilgisayarınız 2 Yıllıksa EASMurat_win10_mikro.exe Bilgisayarınız 3 - 5 Yıllıksa EASMurat_win10_TEMMUZ.exe Bilgisayarınız yıldan 6 veya daha fazlaysa EASMurat_win10_TEMMUZ_FULL.exe Fakat Ful exe'de ve Temmuz exe'deki ayarlar Sağtuşa Sahiplik Al, Kullanıcı hesap denetimini kapat gibi Özelliklerle gelir.

 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler