nuxoe.com logo

5. Sınıf 1.Hafta BİLİŞİM İLE TANIŞIYORUM


Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersimizin konusu olan (1.Hafta) BİLİŞİM İLE TANIŞIYORUM konusunun tüm ders materyallerini ekledim. Sizden ricam dosyaları bilgisayarına indirmeniz ve hafta hafta klasörleyip saklamanız. Her hafta yapacağımız 1 saat EBA CANLI DERS ve 1 saat ZOOM ile yapacağımız derslerde bunları kullanacağız. Kısmet oldukça ders materyallerini Canlı Derslerden önce size gönderip, sizden bunları okumanızı yani hazırlıklı gelmenizi istiyorum. Çünkü ön bilgi olması açısından hemde kısıtlı olan sürede daha iyi anlaşılır olmasını istiyorum. Ayrıca EBA dan dosya indirmekte sıkıntı çekenler için kendi kişisel web sitem olan www.yusufpb.com (nuxoe.com) adresinden de paylaşacağım. NOT: Benim göndereceğim sunular, evraklar, testler, sınav vb.. normal zamanda bir haftalık konuyu içermektedir. Paylaşım yaparken 1. HAFTA , 2HAFTA vb. diye belirteceğim.Bilginize. NOT: Bu gönderdiğim çalışmayı pazar gününe kadar okumanızı istiyorum. Bir sonraki derste görüşmek üzere.

5.Sınıf Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin 1. haftasının kazanımları ;
  • BT.5.1.1.1. Bilişim teknolojilerine ilişkin temel kavramları açıklar.
  • BT.5.1.1.2. Geçmişten günümüze bilgi ve iletişim teknolojilerindeki değişimi fark eder.
  • BT.5.1.1.3. Farklı bilişim teknolojilerinin olumlu ve olumsuz yönlerini tartışır.
  • BT.5.1.1.4. Bilişim teknolojilerini kullanmanın beden ve ruh sağlığı üzerindeki etkilerini ve olası belirtilerini açıklar
Bu kazanımlara göre hazırlamış olduğum sunu dosyası ve gerekli evraklar yazımız ekinde sunulmuştur. Bu kaynaklar 5.Sınıf Öğretmen Kılavuz kitabına göre hazırlanmıştır.



 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler