nuxoe.com logo

KÜTÜPHANE PROGRAMI

 Friday, July 21, 2017 Friday, July 21, 2017 15688 15688 Kez Okundu Yaptığım Programlar Yaptığım Programlar

Okullarda , Halk Eğitim bünyesinde bulunan kütüphanelerde vb.. yerlerde kullanılabilir. 

GİRİŞ EKRANI 

Programın açılış ekranı olarak karşımıza ilk gelen ekrandır. Burada kullanacağınız Kullanıcı Adı ve Şifreye göre program yönetici  veya öğrenci girişi olarak açılacak. Öğrenci şifresiyle giriş yapılınca programın bazı kısıtlamaları olacak eğer Yönetici şifresiyle giriş yaparsanız herhangi bir kısıtlama olmayacak.  


ÖDÜNÇ VERME

Bu bölümde Üye Seçimi ve Kitap Seçimi yapılarak ve istenilen süre ayarlanarak kitap ödünç verilebilir. Standart olarak kullanılan süre, Kitap Eklerken girilen ödünç verme süresi kadardır. Üye seçilirken İsim veya Okul Numarası ile aratılabilir. Kitap seçme işlemi ise Barkod ve Kitap adı ile aratılabilir. Eğer seçilen kitap daha önce ödünç verildi ise tekrar ödünç verme işlemi gerçekleştirilmeyecektir. 

TESLİM ALMA

Bu bölümde üyelerde bulunan kitapları görebiliriz. Kitabı getiren üyeyi listeden bulup, Teslim Al ile üyedeki kitap Teslim alınır. 

KİTAP EKLE

 Bu bölümü sadece Yönetici şifresi ile giriş yapınca görüntülenecektir. Kitap ekleme Yöneticinin kontrolündedir ve ona aittir. Kitap Ekleme bölümünde Yeni Kayıt, var olan kayıtı güncelleme ve sil bölümleri vardır. Yeni kitap eklerken aynı kitaptan birden fazla kitap var ise sayısını KAÇ TANE bölümüne yazıp, kaydedince aynı kitaptan girilen sayı kadar kaydetmiş olacak.  

ÜYE EKLE

 Bu bölüm yine Yönetici olarak giriş yapıldığında görüntülenecek. Bu bölümde Üye ekleme , güncelleme ve sil bölümü bulunmaktadır. 

İSTATİSTİK

Bu bölümde Rapor Çıktıları almak için kullanılır. Süresi Geçenler, Üyedeki Kitaplar, En Çok Okunan Kitaplar, En Çok okuyan Üyeler ve Kitap Listesi çıktıları alınabilir. Yapılması gereken uygun başlık seçilip Yazdır düğmesine tıklamak. 

KULLANICILAR

Bu bölümde yine sadece yönetici olarak giriş yapanlara görüntülenecektir. Burada sisteme kayıtlı olan tüm yönetici ve öğrenci şifreleri görünür, gerekirse yeni kullanıcılar ve düzeltmeler yapılabilir.
Ayıca Veritabanın Yedeklemek ve Geri Yüklemek bu bölümde yapılmaktadır.
* Sistem gereksinimi olarak .Net Framework 4 gerekmektedir. * Programımızı aldığınız takdirde sınırsız ve süresiz olarak kullanabilirsiniz.
Programın Ücreti 150 TL dir.
Satın Almak için Mesaj Atabilirsiniz.

 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Mesajlar (3)

Admin
Admin dedi ki: 10/18/2022 11:27:10 AM

@Murat bey, bu programın yapımı biraz eski, pek geliştirmedim, güzel bir program ama bilgisayar kurulan bir program olduğu için çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ama başka bir online kütüphane programım bitmek üzere onu onun linki size atayım bir inceleyin..

Murat Yaldız
Murat Yaldız dedi ki: 10/10/2022 3:07:44 PM

Kütüphane projesini satin almak istiyorum konu ile alakali tarafima donus yaparsaniz memnun olurum.

ahmet
ahmet dedi ki: 7/21/2017 4:32:41 PM

çok güzel ve faydalı bir program. Türkçe öğretmenlerine tavsiye ederim

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler