nuxoe.com logo

Belirli Saatlerde Bilgisayarı Yeniden Başlatmak

 Tuesday, February 25, 2020 Tuesday, February 25, 2020 10520 10520 Kez Okundu Yaptığım Programlar Yaptığım Programlar

Okulumuzdaki deepfreze vb.. programları  yüklü olan bilgisayarları belirli aralıklara yeniden başlatıp,bu sayede bilgisayarlara giren virüslerin çoğalmasını engelleyen bu program, Autoplay Media Studio ile yapıldı.
Bu programın yapılma amacı, bilgisayarlar da ne kadar da deepfreze vb.. programlar yüklü olsada bilgisayar açıkkken virüs bulaştığı an, bilgisayara flash bellek takıldığı zaman, flash belleklere virüs bulaşmaktadır. Tek çözüm arada bir bilgisayarı yeniden başlatmak..Ayrıca bu program saat:17:15 de bilgisayarı kapatacaktır.

Program autoplay ile yapılmış olup  Exe haline çevrilmiştir. Programı indirip çift tıkladığınızda program kendini başlangıç klasörüne kendisini kopyalayıp, exe nin açık halini C:/Yeniden_baslat klasörüne açacaktır. Klasörün içindeki Autoplay > Docs > alarms.txt dosyasını açıp kapatılacak saatleri yazabilirsiniz.

Not: Bilgisayarı kullanan kişiler, ayarlanan kapanış saatlerini değiştirmesin diye Saat Sil düğmesi pasif hale getirilmiştir.

Kullanımı hakkında bilgi almak için mesaj atmanız yeterli..


Üst taraftaki soldaki resmin programı, saatler manuel olarak alarms.txt dsosyasından değiştirilebilir ve program kapatılmaz.(Deepfreze vb.. olan bilgisayar için)

Üstte taraftaki sağdaki resmin programı, saatler görünen arayüz ile değiştirilip silinebilir. (Günlük kullanım için)


 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler