nuxoe.com logo

23-24 Nisan’da ek ders ücreti verilecek mi?

 Tuesday, April 23, 2013 Tuesday, April 23, 2013 95972 95972 Kez Okundu Eğitim Haberleri Eğitim Haberleri

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Öğretmenler bu sorunun cevabını merak ediyor; 23 Nisan’da ek ders ücreti verilecek mi? Bu konuda yönetmelik ne diyor?
 
Bu konuda MEB ne diyor? İşte Milli Eğitim Bakanlığı2nın yönetici ve öğretmenlerin ders ve ek ders saatlerine ilişkin kararı..

 
Mb) (Değişik : 13/7/2007-2007/12399 B.K.K.) İl düzeyinde millî ve mahallî bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahallî bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.
Ek derslere ilşkin kararın ilgili maddesi gereği milli( 23 nisan,19 mayıs) ve mahalli bayramlarda ek ders kesilmez.
 
Dolayısıyla 23-24 Nisan ekders kesilmeyecektir. Öğretmenler, üzerlerinde bulunan  aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılacaklar.
http://www.mebpersoneli.com.tr/mali-konular/23-24-nisanda-ek-ders-odenir-mi-h84363.html

 
Mesaj Kutusu MESAJ KUTUSU

Henüz Yorum Yapılmamış.

KATEGORİLER SİTEDE ARA
Sınav Tarihleri
Tinkercad Sınıfa Giriş
KATEGORİLER KATEGORİLER

Web Sitemizde 23 Kategori'de, Toplam 336 Yazı Bulunmaktadır.

En Çok OKunanlar En Çok Okunanlar
Son Yorumlananlar Son Yorumlananlar
Etiketler Etiketler